Liefdes Nijntjes verspreiden zich over de aardbol. Mag Nijntje ook met jou mee op avontuur?

 

Kinderknooppunt

 

De knoop aan het vest van negenentachtig jarige Marie Peters uit Epse vertelt haar indrukwekkende levensverhaal, terwijl ze vol passie Nijntjes aan het breien is. Haar liefdes Nijntjes vinden al jaren hun weg naar kinderen die troost zoeken. Marie Peters kan fysiek niet heel veel meer, maar het creatief bezig zijn is haar grote passie en energiebron.

Voor het Kinderknooppunt had ze een Nijntjes boom in gedachten en toen de kinderen deze boom vol Nijntjes zagen, vroegen ze direct of ze de Nijntjes te logeren mochten hebben. Binnen vijf minuten ontwikkelde zich een leuk idee bij de kinderen, Nijntje gaat op ontdekkingsreis in de gemeente Lochem, maar ook ver daar buiten. De Nijntjes verspreiden is ondertussen al over de hele aardbol!

Zo is Nijntje ondertussen al gaan paardrijden in Joppe met Rebecca en zal Nijntje binnenkort gaan koeien melken in Kring van Dorth met Joska. Nijntje is ook al in San Francisco en Spanje geweest en vliegt nu richting Canada. Tevens heeft Parijs zich al aangemeld als logeerplaats voor Nijntje en over een paar dagen gaat Nijntje mee naar Tanzania.

Volg alle avonturen van Nijntje op deze site (Zie de tab boven aan deze pagina AVONTUREN NIJNTJE).

Wil jij ook een Nijntje te logeren hebben, laat het ons weten!

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt