De knoop aan het vest van Marie Peters uit Epse vertelt haar indrukwekkende levensverhaal

Achtentachtig jarige Marie Peters uit Epse vertelt haar indrukwekkende levensverhaal, terwijl ze vol passie Nijntjes aan het breien is. Haar Nijntjes vinden al jaren hun weg naar kinderen die troost zoeken en een zachte knuffel kunnen gebruiken. Marie Peters kan fysiek niet heel veel meer, maar het creatief bezig zijn is haar grote passie en energiebron.

Voor het Kinderknooppunt had ze een Nijntjes boom in gedachten en toen de kinderen deze boom vol Nijntjes zagen, vroegen ze direct of ze de Nijntjes te logeren mochten hebben.

Binnen vijf minuten ontwikkelde zich een leuk idee bij de kinderen, Nijntje krijgt een eigen hyves pagina en Nijntje gaat op ontdekkingsreis in de gemeente Lochem. Zo is Nijntje ondertussen al gaan paardrijden in Joppe Met Rebecca en zal Nijntje binnenkort gaan koeien melken in Kring van Dorth met Joska.

Op de hyves pagina van het Kinderknooppunt kunt u binnenkort alle avonturen van Nijntje volgen. Vanuit Amerika is ook al een verzoek gekomen om een Nijntje op te sturen. Dus binnenkort is Nijntje ook te zien op de Golden Gate Bridge in San Francisco.

Wil jij ook een Nijntje te logeren hebben, laat het ons weten!

Morgen gaat Nijntje de bouwplaats op van het gemeentehuis Lochem.

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt