26 oktober zal Participatie wethouder Heesen Kinderknooppunt activiteit bezoeken in Steunpunt Epse

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Het Kinderknooppunt is het creatieve kinderproject verbonden aan de bouw van het nieuwe gemeentehuis Lochem. In de maanden september, oktober en november zijn er in alle dorpen Kinderknooppunt activiteiten. We maken namelijk met alle kinderen uit de gemeente Lochem een heel groot kunstwerk voor in de hal van het nieuwe gemeentehuis. Het kunstwerk symboliseert de zon en is gemaakt van tienduizenden lokaal ingezamelde knopen. Iedereen kan in zijn eigen dorp, dichtbij huis, meehelpen dit kunstwerk te maken.

Op 26 oktober heeft het Kinderknooppunt in Epse in samenwerking met SCWG, de J.v.d.Hoevenschool en het ouderensteunpunt Wansinkhof een activiteit georganiseerd, waarbij kinderen en ouderen samen knopen zullen vastnaaien en verbinden met elkaar.
De kinderen brengen deze ochtend een bezoek aan de activiteitenruimte van het ouderensteunpunt.

2012 is het Europese jaar van solidairiteit tussen generaties, daarom worden bij het maken van het kunstwerk kinderen en ouderen op een creatieve manier met elkaar verbonden.

Participatie wethouder Wilma Heesen zal deze activiteit bezoeken, wie weet naait ook zij  deze ochtend nog een knoopje aan. Want ieder knoopje is er één en met elkaar verbonden een prachtig geheel.