Ook jouw handen zijn nodig bij het maken van het Kinderknooppunt kunstwerk. Jong en oud, geef je op!

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

Kinderknooppunt

In de komenden maanden staat het maken van het grote Kinderknooppunt kunstwerk centraal binnen het Kinderknooppunt. Het grote kunstwerk zal de zon symboliseren en zal vanaf januari 2013 stralen in de hal van het nieuwe gemeentehuis Lochem.

Het gemeentehuis staat in de stad Lochem, maar het gemeentehuis is natuurllijk van alle twaalf kernen en buurtschappen die de gemeente Lochem telt. Daarom geeft het Kinderknooppunt je in de komende maanden de mogelijkheid om in je eigen woonomgeving mee te helpen met het maken van het Kinderknooppunt kunstwerk.

Vanaf half september zijn alle data bekend waarop er bij jou in de buurt een gratis Kinderknooppunt activiteit is, zodat je dicht bij huis mee kan doen met het maken van het kunstwerk. Iedereen mag meedoen, we maken het kunstwerk met elkaar dus kinderen, volwassenen en ouderen iedereen is van harte welkom. Geef je op via de bovenstaande tab AANMELDEN.

De data in Gorssel en Eefde zijn al bekend. Beiden activiteiten zijn in samenwerking met Sociaal Cultureel Werk Gorssel en vallen in de herfstvakantie.

Eefde: 16 oktober   tijd; 14.30 uur tot 16.00 uur  locatie; 't Hart

Gorssel: 17 oktober  tijd: 14.30 uur tot 16.00 uur locatie: de Borkel

2012 is het Europese jaar van solidariteit tussen generaties. Daarom is er bij het maken van het Kinderknooppunt kunstwerk speciale aandacht voor de verbinding tussen kinderen en ouderen.